SUMMER SALE UPP TILL 50 % RABATT

Kontakta oss

Vår berättelse

Reborn Device grundades i Sverige 2018 av två barndomsvänner.

Från början inriktade vi oss på att sälja mobilskal, som egentligen var dekorativa vinylklistermärken för baksidan av telefoner. Dessa skal, även om de var estetiskt tilltalande, erbjöd minimalt skydd för enheten. Med insikt om behovet av både stil och säkerhet utvecklade Reborn Device sin produktlinje.

Idag erbjuder vi stolt ultratunna SKAL som inte bara bibehåller elegansen hos en kolfiberdesign utan också ger betydande skydd för telefonen.

Trots deras slanka profil är dessa SKAL konstruerade för att skydda enheter mot dagligt slitage utan att kompromissa med användarupplevelsen.

År 2020 utvidgade Reborn Device sin räckvidd till den globala marknaden, vilket speglar dess engagemang för att leverera högkvalitativa, skyddande och stiliga mobilaccessoarer till kunder över hela världen.

Varför oss?

Vårt företag utmärker sig i branschen med en produktlinje utformad för att förbättra användarupplevelsen utan extra volym, bibehåller känslan av en ny, skal-lös telefon med tillagt skydd.

Vi är engagerade i att erbjuda service av världsklass, kännetecknad av snabba svar och snabba leveranstider, över hela vårt sortiment.

30 Dagar Öppet Köp
Skickas Inom 24h